Voddle voddle


Place...

Ibland känner jag mig så jävla ensam och malplacerad...

Mjaou

Hittade en vacker katt som fick agera modell tidigare idag.. dock tror jag inte den var så förtjust i det. :-PP


Missin

Som sagt, livet är ganska bra, det flyter på och så skönt när våren och snart sommaren är här...
Men det finns något som jag saknar... en person man kan sitta uppe hela nätterna med och bara snacka en massa flumm, någon att ha filmkvällar med som slutar med att man somnar i var sitt hörn av soffan, någon som alltid finns där för en när man behöver prata eller bara vara..

Men men, nu ska vi inte tänka unhappy thoughts.. Självklart är jag glad för dom vännerna jag har - ni alla är underbara människor och är glad att jag har er i mitt liv! :-DD


Idag åkte då mamma och pappa hem, tråkigt.
Kommer sakna dom - har vart väldigt trevligt att ha båda här nere! :-DDD
Det är först när man inte har dom nära 24/7 som man märker och verkligen inser hur mycket dom betyder för en och hur mycket man älskar dom.


xoxo.

Kvack kvack

Mina nya über snajsiga skor som inhandlades i onsdags.. :-DDD

Anka

Jahapps då har man gått och blivit hes som en jävla anka.. XD.. Typiskt - "sjukdom" sätter sig allt i halsen på mig.. Jäkligt irriterande, blir bara mer och mer sugen på att ta bort mina halsmandlar för att se om det blir bättre..


:DD



På den sista tiden har mitt humör svängt som en jäkla bergochdalbana, vet som inte varför - går som inte att förklara..
Men lite som denna bild känner jag mig:



Pics , pics and more pics.


20

Var ett tag sen man uppd... under denna tid så har man hunnit fulla 20, och mamma och pappa har kommit ner och snart vart här en vecka.. =DD..
Men iaf när ajg fyllde år så fick jag en efterlängtad systemkamera - Nikon D3000.
Här kommer lite bilder iaf...



Shadow

Blev en lång promenad/springtur idag.. =D var ute i solskenet i över 2h och det vart helt fuckin UNDERBART!!!
Tog mig över bron till Bogesund där jag hittade en liten såkallad naturstig inne i skogen, och där sprang jag omkring ett bra tag. Hittade en massa små söta blåsippor. Så nu har man fått lite färg i ansiktet och på axlarna - YAAAAY!!!! 8DDD - freakin awesome..
Här kommer iaf lite bilder från dagens tur:


xoxo.

...

Miip miip... =/

Pineapple passion

Sitter och funderar på om man kanske ska orka sig upp lite tidigare imorgon för att ta sig en morgonpromenad innan frukosten.. Hade nog vart jävligt skönt.. =DD Hm..

Anyhow, kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska söka.. GAAAH its hard!

xoxo.

Sunshine on my face.

Idag har jag hunnit med hela 3 promenad, först en lugn promenad ner till hamnen och konsum med mormor. Sen blev det en lite raskare och längre promenad på ca 60min - till Kullö och tillbaka. Var massa härligt =D solen sken och det fläktade lite så man blev inte för varm. Så nu har man invigt sina träningskläder, måste säga - totally in love with my new träningsbh - superskön!! XD
Ja och till sist nu på kvällen så blev det en tur upp till minneslunden för att hälsa på morfar - I miss u grandpa!
Tänk snart 10år sen.. :'( Oh well.. ♥♥♥
Blev att plocka lite blommor också.. 8DDD



Och så imorgon är sista dagen för att bestämma vad tusan man ska fördjupa sig i till de resterande 2,5 åren som är kvar.. and I have no fuckin idea!!!!!
Faaan att det ska vara svårt, sjukt jobbigt dessutom att man måste i stort sett ta reda på allt själv och får knappt någon hjälp.. O_O .

xoxo.

Tipptapp.

Jo förresten, idag har jag knallat runt på stan lite.. :DD solen sken och det var alldeles lagom härligt ute.. UNDERBARA VÅR!!!
Hittade lite smått å gott, bland annat ordentliga träningskläder så nu jäklar =DD.. sen en mysgos tröja som jag spanat in länge (blir nog att köpa en till imorgon då den var så himla mysig...), två böcker blev det också och sista men inte minst . shampoo och balsam för brunetter!! ^__^

Sen så har man gått och blitt medlem i Amnesty International idag.. :) Får se hur detta blir nu då..



xoxo.

Schoool..

Jahapps skola imorgon.. Båda lektionerna kommer handla om kinesiska. =D så det ska bli väldigt spännade och intressant, ser fram emot det... MEN jag ser inte fram emot den 2h långa lunchen.. >< Det är alldeles för länge, men blir väl att gå runt på Akademibokhandeln i närmare 45min som i fredags.. XD
men men.. lär väl vara ganska så slut efter skolan - som vanligt!


Godmorgon.

Ligger här i sängen med datorn och solen skiner in genom fönstret - HÄÄÄRLIGT !!!!
Anyhow, ligger här och försöker bestämma mig om jag ska ta mig in till stan.. ^^ Lutar nog mest om åt att jag gör det.. Gäller bara att bestämma kläder ;D..

Om en vecka kommer kära mamma och pappa ner. =D YAAY! . Och nästa tisdag så fyller man år, lite jobbigt att gå i skola då , men men, inget att göra åt :P.

xoxo.



Dagens middag:


Birdies.

Idag skiner solen igen och fåglar kvittrar så vackert.. blev faktiskt väckt av finfin fågelsång utanför fönstret. =DDD
Solen värmer väldigt skönt, men i skuggan dock är det lite småsvalt. men man överlever ;-DD .
Idag händer det nog inget speciellt, en lugn dag med andra ord.. och det känns förjävla skönt att veta att man icke behöver slänga sig i säng tidigt idag... som sagt, helgen blir liiite längre. ^^
Jag som står för middagen idag förresten, och det blir inget mindre än - fajitas - MUMSFILLIBABA!

Funderar på att åka in till storstaden imorgon, har 25% rabatt på Kappahl och den går ju ut imorgon så hade vart trevligt om man kanske kunde hitta något att inhandla.. sen måste jag leta reda på en optiker och en gång för alla beställa tid till synundersökning så jag äntligen får nya glasögon...
Var förresten på Apoteket idag för att hämta ut mina mini-piller - 168kr.. O_O Hutlöst dyrt!!!.. Hade jag hämtat ut i Kiruna så hade jag fortfarande haft ungdomsrabatt har jag för mig och då hade det endast kosta 80-90kr har jag för mig.. >< Its fuckin sick att mediciner ska vara så jääääävla dyrt.. *morr*..

xoxo.

Readreadread

Faaaan, varför ska det finnas så mycket intressant där ute i världen.. Jag vill göra, läsa och plugga en massa saker..
Hade velat läsa mera historia, religion ,mänskliga rättigheter m.m... och på senaste tiden har jag börjat finna politik väldigt intressant =O
Sen vill jag ju ut i världen och uppleva och kolla in alla andra spännande kulturer. Och så vill jag göra volontärarbete..

ÅÅÅÅÅH varför ska jag vilja så mycket.. ><

Karameller.

Sitter och kikar på serien Millenium, mycket bra ! :DD... Idag har man inte gjort speciellt mycket, har ju som sagt vart ute och fotat lite.. Och även fast det var grått och tråkigt väder så var det väldigt skönt att få vara ute och få känna vinden blåsa genom ens hår.
När man gick ner till norrberget så fick man värsta längtan efter sommarn♥ Massa värme,sol och bad - UNDERBART!
Hoppas verkligen det blir lite sol imorgon, hade verkligen inte suttit fel.
Slog mig här tidigare idag, "faan vad skönt att inte ha någon skola på måndag!" blir helgen lite längre och man slipper och gå å lägga sig så fruktansvärt tidigt imorgon.. =DD. Freakin sweet!!

xoxo.♥♥



Ska vi leka ? ♥



xoxo.

φύση ♥♥

Var ju som sagt var ute och fotade lite tidigare idag, och här är resultaten




mer bilder kommer allt eftersom.

xoxo.


Papyrus

Skulle egentligen på barnkalas idag, men blev inget då dom råkat åka på magsjuka.. USCHIIE!.. =/...
Så nu vette fan vad jag ska hitta på idag.. Boooooring. 8D. Önskar jag hade mer vänner här nere så man hade någon att gå runt i stan med, it totally sucks to go all by yourself, and im sick of it.. ><.. Oh well.. man kan inte få allt här i livet.. XP

Random but, 10days left until 20-20-20.20... ;D *giggles*


Igår vart det en lång dag, åkte iväg hemifrån med bussen som går 06.41 , för att sedan komma hem omkring 18.30.. ><. Och mellan lektionerna hade vi två timmars lunch - WAAAAY to long... tur iaf så var lektionerna/föreläsningarna intressanta, men sista timmen så började man bli gaaanska trött och det började sakta men säkert klia och krypa i hela kroppen.
Jo och under den lång lunchen igår så gick jag omkring på Akademibokhandeln i omkring 45min bara för att jag inte hade något annat att göra.. Tur att det är en stor bokhandel med en massa bra böcker, och hittade omkring närmare 10st böcker som jag hade velat ha.. =P . men såg att de hade billigare på cdon så kanske blir att beställa lite saker därifrån.. ^^.

Och jag har fortfarande inte hittat någon jävla adapter som passar till min mobil.. hittade någon liknande på en sida (kommer ej ihåg vilken sida), men var inte säker på om det passade för det stod inte så jag skrev å fråga, och till svar fick jag " Vet inte, kolla på bilden för att se om den passar.." WTF säger jag bara, har aldrig vart med om ett mera nonchalant svar - idioter!!

 

anyhow..

xoxo.


λουλούδι





Paradigm



xoxo.

Goodmorning

Japp då var det dags för skola igen.. vädret kinda sucks, grey and rain.. =/ Oh well, tur att man inte ska vara ute iaf :P

xoxo.

Tentamen

"OCH den trevliga nyheten är att alla som lämnat in har klarat sig..!" 8DDDDD

Nu är det bara att vänta på resultatet från den andra tentan.. ^_^ . But it sure feels pretty damn sweet. =DD
This totally made my day!



xoxo.

Eyelashes

Lekte med kameran och smink idag igen.. ^^ blir nog att leka lite till senare idag, måste bara iväg och inhandla lite nya batterier. 8DD




xoxo.

Dagens outfit:

Såhär såg man ut idag. ^^



xoxo.

Orchidaceae!♥

Imorgon kanske det blir att ta en tur in till stan för att gå på jakt efter lite saker, bland annat en adapter till min förbannade telefon..Kanske man äntligen kan få lyssna på musik.. ><..
Som sagt, detta har vart en latdag, lite skönt är det ju att inte ha en massa saker att göra men ack så tråkigt det blir efter ett tag.. :P Men än så länge har det ju iaf vart en bra dag, om än väldigt långsam.. XD
Hoppas morgondagen blir bättre!



I got flowers in my hair.. :DD

SATC..

Nyss kollat ett avsnitt av SATC : "Carrie och Petrovsky befinner sig i kärlekens huvudstad Paris, men kommer de att leva lyckliga i alla sina dagar?".
Jag verkligen älskar denna serie, den är helt gudomlig, den har allt!! =)) . Men det är just deras vänskap som dom har som jag absolut ÄLSKAR... Sooo freakin awesome!!
Längtar tills den nya filmen kommer ut.. =DD



xoxo.

Fruktsoda

Igår blev det en väldigt tidig kväll, gick å la mig vid 22 tiden, var så himla trött.
Kanske var för det bästa, för om jag hade suttit vid datorn så hade det något blivit ett tråk inlägg, hade en sådan dag där man känner att ingen förstår en.. men men..

Massa vårblommor börjar komma upp lite här och där, såg bland annat en massa krokusblommor i olika färger i Uppsala utan för Carolina Redeviva. Underbart härligt att våren har kommit hit ^__^  - LOVE IT!
Men ganska stor skillnad på hur det var uppe i Kiruna och hur det är här.. I kiruna var det fullt med snö och pissgråttråkigtväder , medans här nere så är snön i stort sett helt borta, inge is på vattnet whatsoever och blommor har som sagt var börjat ploppa upp. =DDD Hur kan man inte älska detta?!?


På tal om något helt annat, om 13 dagar så blir man stor.. Känner för jäkla mysko faktiskt, men ändå lite spännande ^-^ . Amanda tycker jag ska ha kalas med massa ballonger,kakor, godis å tårta =)) Hehe, får se vad man hittar på.
Skönt iaf att mamma och pappa kommer ner för att fira mig!♥

xoxo.

Pretty flowers

And she got flowers in her hair...



Snöflingor

Jag ser det snöa , jag ser det snöa.... nej det är icke roligt. >< Stora jäkla snöflingor som faller ner och täcker asfalten och gräset som vart framme. No fun at all!
Hur som helst imorgon är det ny skoldag, nya klassrum dessutom - sjukt jobbigt då hela skola är som en enda stor labyrint.. Tur iaf att man kommer tidigare så man hinner leta reda på och fråga runt vart rummet ligger.
Sen så har man 2timmars lunch nu i framtiden och så slutar man först kl 16, så nu blir det att komma hem ännu senare. BLÄÄ!!

xoxo.

Hubba Bubba

18.35 bär det iväg till södra Sverige igen. Sen dröjde det inte länge innan mamma och pappa kommer ner.. =DDD
Om 16 dagar så blir man vuxen, känns för jäkla mysko. 20år den 20april kl 20.20. Man kan ju undra om det kommer hända någe speciellt då.. XD

I am fuckin' confused..

When ?



When it comes to love
, is it better to be safe then sorry ?!




Pez



Denna sötsak var i mitt påskägg i morse.. =DD Mums vad gott det är med Pez godis^__^ . Väldigt underskattat godis!

Easter

Imorgon bär det iväg tillbaka till Vaxholm♥ . Ska bli skönt, även fast jag har haft det väldigt trevligt här uppe.
Lite jobbigt att ta sig från Arlanda ut till Vaxholm när det är så sent, men men, det ska väl gå bra det med, tur att man är van iaf.
Påskmiddag idag hos farmor, lika gott och trevligt som alltid! =DD

Denna raring fick man av Chrisse i torsdags
♥ . Den är så gosig!! Me like!
Har dock inte kommit på något namn ännu, så om ni har nå förslag så.. 8DD


Vet att det har vart dålig uppd när jag har vart här uppe, men har inte känt för att skriva och har haft roliga saker för mig.. ^^ Oh well..

xoxo.


Interrail

Interrail Global pass 1månad - 4265kr.

http://www.interrailnet.com/

RSS 2.0