Honestly.

Vet inte känner för att skriva några väl valda ord här.. men ska icke göra det.

Hur som helst så hatar jag min nätanslutning, nere i Vaxholm funkar det helt perfekt-inget tjorv or whatsoever... Men så fort man är här uppe så ska det krångla som in i HELVETE! *morr*
Stryk borde den ha ibland !

XOXO/Ida

Crackers

Gårdagen började med en sväng på stan med min kära mor<3 .
Fikade lite och gick runt å kikade i affärer, hittade äntligen en snygg lite längre kavaj som jag vart på jakt efter ett bra tag nu, AWESOME!

På kvällen blev det att bege sig upp till Christans lokal för att umgås och "catch up" med klassen, sweet and fun as always! Blev väldigt mycket snack om ditt och datt för att sedan ge oss iväg till Ferrum som för en gångs skull hade 18år O_O And finally I got to dance my ass of. Inte bokstavligt talat då men. Haha.
Var väldigt trevligt att få träffa alla igen, som sagt ESTA kommer alltid ha en bit av mitt hjärta!<3 . Hoppas på de kanske blir en lite fika nu också i veckan innan jag beger mig ner till söder igen..

Idag har man vart och ätit middags hos farmor och träffat släkten. Kulkul ^_^.

XOXO/Ida

I got a feelin.

Kvällen har spenderats med gamla klasskamrat. Alltid lika trevligt <3.
Och ÄNTLIGEN fick man dansa av sig - awesome! I love to dance.

Bättre uppd kommer imorrn.

XOXO/Ida

Heart

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY&feature=fvst

Love this song : Rihanna - Russian Roulette

Pink Panther

När mormor fyllde år så fick hon en bukett av rosa jätte fin rosor. Så kunde inte låta bli att ta fram kameran och fota lite.




Det första jag kommer göra när ja kommer "hem" blir att ta ett varmt skönt bad i mitt saknade badkar. xP Haha!
Sen så på lördagkväll lär det bli party, och kanske på dagen hinner man ta en tur på stan med mama.
Förutom de så blir det att se till att träffa farmor<3 , Decci&Erika , kanske ta en sväng förbi Frida och spana in hennes lägenhet..
Fullt upp, börjar känna att det är lite för få dagar för att hinna med allt, men det ska nog orda sig. Sen så ska ja bara njuta av att kunna kolla vad tusan jag vill på tv. :P

XOXO/Ida

Leaves

Slog mig just att det känns lite konstigt att åka upp till Kiruna för att endast stanna några dag O.O
Alla andra ggr man vart här nere för att sen åka upp har det ju vart för att åka hem...
Faaast nog är det jäävligt skönt att ha kommit bort från den staden. Men självklart saknar jag ju mina nära och kära

Idag har man dessutom fått studielånet, funderar på att beställa en tshirt eller två från
http://www.phoenixtshirt.com/sv . Är helt überförtjust i en massa tshirts därifrån.. *droools*

XOXO/Ida.


Wings

Igår när jag stod på Centralen och kollade in när tågen skulle gå så kom jag fram till att jag är JÄÄÄÄKLIGT glad över att jag ska flyga upp till Kiruna och inte åka tåg, hade ju för tusan aldrig kommit upp dit isf. :P

Fan så funkar det inte att ladda upp bilder, himlar vad blogg.se ska krångla hela jäkla tiden.
Hade iaf tänkt lägga upp en bild på mina nya brillor som ja hittade igår på CUBUS, men icke sa nicke.. Kanske kommer upp en bild senare om det funkar. *fingers crossed*

XOXO/Ida

Tulips

Igår vart det en låååång dag ><.

Som vanligt stiga upp vid 6 tiden när det är skoldag. Tar bussen till Danderyd för att ta tunnelbanan in till Centralen, får vänta omkring 20min på tuben, för att sen när den kommer bli inklämd som en inpackad sardin. Folk fattar inte att det reda är så gott som fullt utan nejdå dom fortsätter och pressa in sig, dom blir som galna "Jag MÅSTE in no matter what!" GAAH galningar! ><
Och självklart tar ju tunnelbanan sin tid så man missar 08.11 tåget man brukar ta, så blir att ta ett annat som ska gå 08.45, men så blir det självklart försenat först en kvart sen en halvtimme till,men då kom ett annat Uppsala tåg in så jag hoppade på det.Så blev bara en kvart försenad till skolan, men fasiken man var surig :P .
Sen flöt det mesta på ganska smidigt, intressanta lektioner och inte allt för kallt i skolan. Fast sen när det kommer till sista lektion då gick de åt hvete igen, läraren kommer inte så då har man suttit där hela rasten och en kvart in på lektion helt i onödan. (när man kommer hem ser man att man fått ett mail om att lektionen var inställd ><)
Jag och Therese bestämde oss för att gå runt och kika lite på stan innan vi begav oss till tågstationen. Och ja utan att gå in på detaljer igen så blev det försenat -Of course! Men till slut kom jag mig iväg hemåt. SKÖNT!
Kom hem vid 9 tiden, så man var ju självklart ganska så trött igår. Och iskall var man då det vart omkring -20 här i söder igår, så det vart att slänga i sig lite middag för att sen hoppa in i en kokhet dusch!

Usch usch, ibland är det verkligen pissjobbigt att pendla! Hoppas verkligen jag får nått boende närmare snart.

XOXO/Ida

Milkshake & Melodifestival

Självklart har man ju kollat melodifestivalen denna kväll. Och till det blev det att göra en kall men väldigt god jordgubbs milkshake (färska jordgubbar dessutom). :)

Blev vääldigt förvånad när Eric Linder åkte ut mot Crucified Barbara , inte för jag gillade Eric, men trodde många tjejer där ute skulle gilla honom. Men kul att de gick så bra för CB :D .
Mina favoriter var iaf Alcazar, även fast jag tyckte deras låt från förra året var bättre men men.

Toodles / Ida

Food

Idag gjorde jag maten, och det blev ett recept som jag hittade i tidningen ALLAS här i veckan :
Frasiga fiskbullar i sås med curry och räkor.


Blev faktiskt väldigt mumsigt! =D


Inspiration

Denna blogg är en som jag följer dagligen och har får massor av sminkinspiration från.
Hon är fantastiskt duktig på det hon gör, och hon är väldigt vacker :D En blogg värd att kolla in. ;D

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


(bild lånad från Lindas sminkblogg!)

Music


Har haft låten BEG - Abracadabra snurrandes i skallen ett bra tag nu, till och med i mina drömmar i natt var den med. 8D
Tur att jag gillar låten iaf.

XoXo/Ida

Disturbia

Hm ja nästa helg kommer spenderas i Kiruna. ^^ Kommer kännas lite konstigt att åka upp för att stanna en vecka och sen åka tillbaka O.o
Veta att Kiruna inte är ens "riktiga" hem något mer , men är skönt också :)
Miljöomväxling är aldrig fel. ^^

XoXo/Ida

LOL

Anonym om Colors:
Börjar inte du närma dig storlek XXL nu?
Denna kommentar är inte godkänd.

Allt jag har att säga: LOL! XD

Svävar på molnen.

Japp då har man beställt biljett hem, för engångsskull var SAS billigare än Norwegian! :D
Sthlm-Kiruna TurochRetur - 1027kr.

Sthlm - Kiruna , 26/2-10
Avresa: 21:10
Ankomst: 22:50

Kiruna - Sthlm , Onsdag 3/3-10
Avresa: 13:45
Ankomst: 15:25






Så ja gott folk, nu vet ni när jag kommer upp, och jag är redan för att umgås! 8D
MOHAHAH *evil laugh*

XoXo/Ida

Norwegian

Usch usch 2570 kr TurochRetur Sthlm-Kiruna ><. Tar emot att slösa så mkt pengar.. :(.
Men ska fundera på det lite till och så får jag väl bestämma mig senare ikväll och beställa skiten...

XoXo/Ida

Look-a-likes

Kom fram till att en av mina lärare är väldigt lik skådespelaren John Malkovich! 8D

Travel

Hm sitter och funderar på när man ska åka upp till Kiruna, funderar mellan antingen sista helgen i Februari (alltså nästa) , eller första helgen i Mars (om två veckor)..  Alla dessa val XD Haha!

Lite random men : Jag mår sååå jäävla bra just nu pga en sak XD Ibland är livet allt bra härligt ^^ Hehe!

XoXo/Ida

77

Japp då kanske de var dags för en liten uppd igen :P .

Kära mormor har fyllt år idag - 77år! :D
Så imorse blev det att stiga upp tidigt för att överraska med fika på sängen. Fast man gick och la sig igen ganska fort :P Sen efter man sovit lite till blev det att kliva upp och göra iordning tårtan. Choklad och banan fyllning blev det - mums!
Så telefonen har gått varm och nu på kvällen har i stort sett hela släkten vart här. Var trevligt, fick leka med Linus lite och Julia är ju allt bra söt. :)
Vart en trevlig dag ^^ Men man känner sig lite seg nu, kroppen känns inte helt kry, kanske en förkylning eller så på väg.
Betalade dessutom kusin Jennie för telefonen idag, så nu är den verkligen min. :P Haha! Och har nu hörlurar, väntar bara på adaptern. så snart kan jag lyssna på musik igen när man pendlar.

Just nu sitter man och kikar på OS (som vanligt XD) , det går väl an men man börjar bli ganska less, fast inget att göra åt, är ju mormors tv så :P . Kul att Kalla och Ferry tagit guld iaf! :D

Imorgon lär det väl inte hända något speciellt. Och på fredag blir det att åka in till Uppsala för en lektion och sen blir det att ta en tur runt på stan med mor för att visa henne runt. ^^ Kulkul.


XoXo/Ida

<3

Idag har det då vart Alla Hjärtans dag.
För mig blev det att fira med kära mama och mormor. Jag lagade mat och fixade efterrät - Middag: Räkpaj och Efterrätt: Skivad frukt doppade i smält choklad. Var väldigt uppskattat.:D

Imorgon är det skola igen : 10.15 till 15.00 . Jag trivs väldigt bra med själva programmet - väldigt intressant och lärorikt och trivs självklart med klassen. (finns dock lite saker som gör mig fundersam/irriterad men men).
Sen på kvällen när man väl kommit hem igen så blir det att färga håret brunt ^^. Dock gillar jag färgen ja har nu, men den känns lite oseriös och dessutom trivs ja väldigt bra i brunt så. :)

Och på det stora hela har det vart en bra dag! :D

XoXo /Ida

Tired

Blää är så less på mesar..
I want a real man - I wanna fall in love.. !

Passion

FAAAAN jag är så jäkla sugen på att tatuera mig.. ><
Antingen Tingeling eller de klassiska teatermaskerna , eller som Johanna kom med som förslag här för ett tag sen - en sammanslagning av dom två motiven! :D
Jag vill jag vill jag vill!! ♥♥♥♥




Sucker for love

Japp då var denna deltävling över. Idag var Pauline - Sucker for Love och Kalle Moraeus och Orsa Spelmän helt klart bäst, tur att de kom vidare till andra chansen :D

Idag kom mama hit ner dessutom, YAAAY! :D

Och imorgon är det alla hjärtans dag... Lär att bli att fira med mama och mormor, om ingen hör av sig ;D haha nä tveksamt, men trevligt iaf att fira med ens familj, inte fy skam det ^__^ .
I veckan blir det att förstås ha skola måndag och fredag, men sen blir det att leta upp en Nordeabank, gå runt i sthlm och kika runt säkerligen, och beställa biljett hem. =D

Shouldn't feel this way..

XoXo/Ida

Mandelmassa

Mm nyligen ätit en supermumsig hemmagjord semla :D Sååå mycket godare än köpe. Man kan ha precis vad man vill ha och hur mycket man vill. UNDERBART! :D

XoXo/Ida

Stripes

Imorgon blir det skolan igen, dock slipper man stiga upp kl 06.00 så ska bli skönt ^^. Har som sagt var bara en lektion imorgon :) .
Ska förresten slänga upp en bild eller två här senare på bland annat ljusen jag köpte i tisdags.
Blir nog att fixa iordning i rummet här idag, så man har det lite fint tills mamma kommer. Överhuvudtaget så har jag sakta men säkert börjat göra det lite mysigt i rummet mitt, ska köpa till lite blommor, kanske någon tavla och lådor som jag kan förvara mina kläder och diverse saker.
Trivs bra här hos mormor, mår väldigt bra i största allmänhet - visst självklart har man sina mindre bra dagar men sett i den större skalan så är livet bra. :)


XoXo/Ida

Semla

På lördag kommer kära mama ner! ♥ Ska bli trevligt, inte sett på ca en månad. :O Ja nog är man mammas flicka ^^
Och imorgon kanske det blir att baka vaniljbulla och semlor.. Gottigottgott!

XoXo/Ida

Peace

Ja oj jag är ju så fruktansvärt fet så självklart var det fel av mig att säga "lilla jag"!
Usch usch för mig...
Haha eller inte, visst jag är inte den smalaste stickan i världen, men inte fan är jag fet, och hur som helst om nu folk tycker det så är iaf jag nöjd med mig själv. Spelar ingen roll vad andra tycker så länge man tycker om sig själv!
Patetiska människa som inte har nå bättre för sig än att klanka ner på folk! XD
Ja då fick man sig ett gott skratt ikväll också. Och jag har mina aningar. 8D


Inte uppd på några dagar nu, har inte haft någon större lust och inte haft något roligt att skriva heller. :P
Livet flyter på som vanligt, skola måndag och fredag och resten av dagarna pluggar man lite smått och ser till att njuta av livet.
Var inne i stan igår med Amanda, var trevligt. Hittade lite småsak, bland annat lite doftljus från Lagerhaus.
Idag hjälpte man mormor att byta gardiner, så nu är det så fint här så , haha!

Blir bara mer och mer sugen på att göra en tatuering, och blir ju inte bättre av att höra om alla andra som gör.
Får se hur det blir med den saken. ^^

XoXo/Ida


Road Salt

Jahapps då var detta års första deltävling i melodifestivalen över.
Jag tyckte att Anders Ekborg och Pain of Salvation var helt klart bäst!
Men men som vanligt har svenska folket inte så bra musiksmak. XP

Självklart hade man laddat upp med lite godis, cheeseballs och Päroncider! Gottigottgott.

Funderar på att skriva upp en lista med låtar som jag vill ha för att se sen om folk hade dessa låtar eller om de kan få tag på dem åt mig - på ett självklart "lagligt" sätt ;) *giggles*


XoXo/Ida

From Bad to Good.

Gårdagen började som sagt ganska pissigt.. men slutade bättre, som tur var :)
Hade bara en lektion igår så efter de åkte man hem till Therese och åt pizza till lunch.. Var förresten den konstigaste pizzerian jag vart på, var en blandning mellan vanlig mataffärer, videobutik och pizzeria :S var lite mysko, men pizzan gick att äta - dock var den lite väl "fettig" bara dröp om den. men men.
Efter maten blev vi båda så jävla trött, men vi kollade iaf "Good Will Hunting" och käkade popcorn och drack té, var mycket trevligt.
Vid 7 tiden begav vi oss till Västgöta Nation för att träffa de andra från klassen för att ta en öl , allt som allt blev vi 7 st: Hanna- Anna- Therese- Johan- Alex -Jenny och lilla jag :)
Västgöta nations ölkällare var väldigt läcker , lite sådär "oldschool-vampirestile" :D Me like!!
Och kvällen blev ju inte sämre av att man fick ett ganska gulligt sms så. (A)

Idag har man inte gjort så mycket, vart nere på konsum och handlat lite gottigott inför Melodifestivalen!
Ska bli kul, men tycker ju det inte var så länge sen de var melodifestivalen :P.
Min nacke gör ont , hade gärna velat haft lite massage just nu.. Anyone? ;)

XoXo/Ida

Opepp!

Seriously..
SJUKT fucking opepp för morgondagen. Aldrig känt mig så här negativ och opepp tidigare.. Jobbigt jobbigt.
Det jag egentligen vill göra är att krypa ihop under en filt och kika film hela dagen.. Helvete vad jag önskar att det gick..

FAAAAAAN!!!!! =(


/Ida

Slow.

HAHA XD Jag kan inte göra annat än att skratta... XD

Iaf vart en sjukt seg dag, var ner på stan en sväng för att handla och fylla på mobilen.. Men förutom det har man inte gjort ett piss. Fast lite skönt då imorgon blir de att stiga upp 06.00 - absolut inte pepp på det!
Det jag egentligen vill göra är att sitta framför tv och kika film med någon trevlig person. men men.
Får ta filmkväll när jag kommer till Kiruna. =)

Hoppas iaf alla här de bra där ute i världen :D

XoXo/Ida

Pringles

Well well.. En ny dag, undra vad denna har att erbjuda.
Som de ser ut nu lär de bli en lugn dag utan allt för mycket att göra. Skönt såhär dagen innan en skoldag :P

XoXo/Ida

><

Kör upp den själv i röven.. JERK!
Men jag hade ingen aning om det, so sorry then.. Och borde väl fatta att du var den sista personen man trodde man skulle träffa på när man flyttat..
Ingen idé att vara otrevlig..

Well.. Wish you all the best in life!

"Sjukt bra!"

Hittills gillar jag mobilen väldigt mycket, MEN har hittat en negativ sak..
Finns ingestans att fästa mina mobilsmycken O_O Katastrof!!

Haha nejdå det ordnar sig, kan jag inte ha smycken som hänger och dinglar får jag väl köpa små stenar så kan man blinga den istället XD

XOXO/Ida

Ultra touch

Idag har man vart inne i stor staden med Frida :)
Gått runt och kikat i en massa affärer, och en liten fika blev det också. Och självklart hann man ju med lite skvaller - mycket trevlig dag! :D
Görs gärna om..

Och när man kom hem hade man äntligen fått mobilen, så nu går det att få tag på mig igen.
Mobilen gillas väldigt mycket dessutom :D. Nu har jag dessutom en musikspelare igen så ^^
Gott folk ni får gärna skicka lite musik så ja kan lägga in i mob.

XoXo/Ida

Plattan

Hur som helst, imorgon blir det att möta upp Frida vid plattan 12.30!
Ska bli mycket trevligt, massa kikande i affärer och fika. ^^

Och sen på fredag ser de ut som om de blir att gå ut och ta en öl med klassen :) Eller ja ingen öl för mig då, men kanske en cider eller så. Lär förhoppningsvis också bli trevligt. =)

XOXO/Ida

Morfar<3

Min käre morfar!


Älskar och saknar dig! <3

Calling out

Igår gick i stort sett hela dagen käpprätt åt helvete. Var väl lektionerna i skolan som gick bra och var intressanta :).
Men mobil begick självmord, tåg försenat, krångel med att leta reda på kurslitteratur, hjälpa Therese bära tung väska (XD), och sen sist men inte minst, när man sitter där på tågstationen och väntar på att våra tåg ska komma, jo vem ser man om inte... Jesper.. O_O . Så då var i stort sett resten av kvällen förstörd. Min första tanke var att gå fram och ge han en käftsmäll och frågad " Vad fan gör du här, detta är min fristad!?". Men det gjorde man icke, som tur var iaf så såg han inte mig.
Alltså jag har kommit över han, för ett bra tag sen, men det är det vi hade en gång i tiden som jag saknar, någon som är ens andra hälft! men iaf.

Idag är det en bättre dag, min kusin Jennie ringde och sa att hon läst att min mobil dött XD Så hon sa att då hon jobbar på Telia så får dom ju "prova" mobiler ett tag sen kan de få köpa ut dom, och hon hade en Samsung Ultra Touch s8300 som hon icke hade använt men som hon får köpa ut nu. Så då kan jag få köpa den för ca 900, när den egentligen skulle gå på ca 4000kr.. O_O Snacka räddare i nöden!<3
Men iaf hon ska komma förbi ikväll med den så får jag prova och se om jag vill ha den så :) .

Imorgon blir det förhoppningsvis att åka in till Sthlm och umgås med Frida... Trevligt trevligt! Var ett väldigt bra tag sen man såg henne så ska bli kul. Sitta på ett café och skvallra om Kiruna XD Haha eller kanske inte riktigt men ni förstår :P.

Och förresten, tack för alla uppmuntrande kommentarer :) <3 Uppskattas!.
Skulle egentligen uppdaterat igår när jag kom hem, men blogg.se krånglade som in i helvete så orkade inte försöka. Därför det blir så lång uppd just nu.
Solen skiner och livet känns återigen ganska så bra, även fast det finns vissa delar av ens liv som inte är på tiptop.
Lär säkerligen bli mer uppd om inte det krånglar igen..

XOXO/Ida

Screw the world...

Eller ja kanske inte  riktigt då, men nästan..


Min mobil dog inatt-kaputt! och inte vill den vakna till liv heller.. Så ser ut att bli att köpa en ny mobiljävel idag, jag bara hoppas innerligt att jag sparat numrena på simkortet och inte telefonen. Annars får man väl fråga i affären om det finns något sätt att ordna det. Jag är SJUKT IRRITERAD!!! ><
Den dog precis jag behövde den som mest, låg och smsa och bestämde med bland annat Frida och Eric när man ska ses i veckan.. HELVETES JÄVLA PISSKITFAN....

Och ens humör blir ju inte bättre av att tåget går skit segt då det är köbildning pga ett trasigt tåg som står på ett av spåren.. Sen så lär man ju komma hem sent ikväll, då jag och Therese har planerat att kopiera och låna böcker som kan behövas till kursen.. GAAH!

Så please.. Ni får gärna skriva något uppmuntrande i all denna deppighet typ..

Waving sadly goodbye for this time!/Ida.

RSS 2.0