Dream dream dream.

Idag har det verkligen inte vart nå roligt väder, stora jäkla snöflingor har fallit i stort sett hela dagen, men som tur är har det vart plusgrader ute så allt har smält bort. Hoppas på lite roligare väder imorgon då jag hade tänkt åka in till stan en sväng imorgon, strosa runt i affärer lite, kanske lämna in mitt CV på PocketShop, är ju alltid bra att visa sig IRL och presentera sig så dom får se vem man är och kanske kan bilda sig en uppfattning om en.
Har dessutom slängt in 3 andra jobbansökningar idag, och sen så har man också vart snäll och hjälpt mormor med att deklarera. Inte för att det var speciellt jobbigt då jag gjorde det över telefonen, snabbt och enkelt, några knapptryck och så var det fixat och klart.

Känner verkligen att jag hade velat klippa mig snart. Även fast jag gillar mitt långa hår så hade det vart så skönt att ha en frisyr där man bara behöver spraya lite, ruffsa om och sen så duger håret :-).

Tänk om 3 veckor så blir man hela 21år. Tiden bara flyger förbi. Kan inte säga att det känns något speciellt med att fylla år nu för tiden, dagen är ju över så fort. Men sånt är livet antar jag. :-P


After a Hurricane comes a Rainbow.

Kan inte låta bli att fundera över på vad framtiden har att erbjuda. Just nu känns framtiden så himla oviss, och även fast det är väldigt skönt att ta dagarna som de kommer och bara njuta, så funderar jag väldigt mycket.
Kommer jag få ett jobb, kommer jag hitta en utbildning som passar mig, kommer jag få vänner.. ?

När det kommer till jobb så känns det väldigt jobbigt, jag vet att jag har väldigt mycket att erbjuda och att mitt personliga brev är bra, men jag har ju inte så mycket erfarenhet förutom prao och lite sommarjobb, ibland känns det som vem fan skulle vilja anställa mig. Men jag hoppas någon inser att jag hade blivit en bra medarbetare och verkligen vågar ta en chans och ge mig ett jobb. I know I can make it!

Sen så utbildning. Jag vet att en bra utbildning är väldigt viktigt, och jag har ett flertal stycken som faller mig i smaken men det är så svårt att veta. På pappret kan dom ju verka jätte bra men sedan visar dom sig inte vara något att hänga i julgranen. Och sen veta hur man ska prioritera utbild. man söker med tanke på att om man kommer in på en så tas man bort från dom andra man sökt. Väldigt dumt, för efter man har sökt så kan man ju faktiskt ändra sig, inse att ens prio 1 kanske inte riktigt var rätt men då är det kört. Blä!

Och sen kommer jag få nya vänner här nere.. Känns lite som en omöjlighet då jag inte är den som tar första steget. Lite därför jag känner (som jag skrev i ett tidigare inlägg) för att ta en sista minuten till Kiruna för att få umgås lite med Decci och Erika, bara få vara med folk i ens egen ålder med liknande intressen, få svamla och skratta av sig lite.

Äh bara svamlar på lite om livet.. Livet är inte lätt, men nog fasiken ska jag se till att klara detta :-D.

You're original, cannot be replaced

If you only knew what the future holds

After a hurricane comes a rainbow..

Big.

Sitter och småkikar lite på Big Brother.. Ja vad ska man säga egentligen.
Helt fucked up program, men det går ju inte att låta bli att kolla ibland.

Den som jag stör mig väldigt mycket på är Rodney, usch fy och blä! Hur fan kan man gå runt och skylla på att man är sjuk för att man har en otrohetsgen och det är därför man är otrogen. Alltså COME ON - fucking bullshit!
Sen så är ju Gurkan för jävla skön - "Toarulle toarulle..."
Men nog pratat om BB.

Idag har vädret vart väldigt trevligt, solsken och klarblå himmel hela dagen - underbart!
Hittade lite flera små vårblommor som sakta men säkert tar sig upp mot solen - små blå Skylla (?)


At last..

Life is what you make of it!

Summer hair.

Känner att det kanske börjar bli dags för en liten uppdatering av håret. Min plattfall börjar komma tillbaka ganska så rejält och det är ju inte speciellt roligt med hår som slickar sig längs huvudet även fast det är nytvättat ;-P.
Men ändå så är jag lite osäker då jag har väldigt långt hår nu och kan inte minnas sista jag hade så här långt, om jag ens någonsin haft det.
Speciellt nu när det sakta men säkert börjar bli varmare så kan det vara skönt med en lite lättare frisyr då mitt hår är ganska tjockt i sig själv.

Lite sugen på att färga också, pendlar mellan rött och ljusbrunt men som sagt, är tveksam.
Och när det kommer till frisyr så antingen kanske gå till någon riktigt duktig och penta håret (gjorde ju det förr förra vintern, men det var fint en dag sen så försvann i stort sett allt det härligt lockiga..), eller klippa en riktigt snygg page/bob.

Vad tror ni därute, några förslag?Klick - Klick.

Nu när snön börjar försvinna, blommorna ploppa upp och solen kika fram så börjar längtan efter att fota krypa fram igen. Har verkligen inte känt för att fota nu under vintern då det vart så grått och tråkigt, men nu när våren inte känns speciellt långt borta så blir det nog att ta sig ut på en liten runda med kamera när det är fint väder.


Russin.

Vad händer med en dröm som inte förverkligas?
Torkar den bort likt ett russin i solen.... Eller exploderar den?


Aircastle.

Igår så blev jag väldigt sugen på att ta en sista minuten upp till Kiruna..
Saknar familjen och saknar alla dessa underbara knasträffar med vännerna Decci och Erika..
Men som det ser ut just nu så är det nog inte speciellt bra att åka upp till Kiruna iaf man skulle få svar och kanske få komma på jobbintervju eller så.
Men förhoppningsvis kanske det blir en tur uppåt i maj.

Sitter just nu och kollar på Luftslottet som sprängdes, borde verkligen ta mig i kragen och se till att läsa Stieg Larssons böcker, ofta så är ju böckerna så mycket bättre.

RSS 2.0