I dont wanna jinx it.. But now its for real.

26maj kl 10-16 !Det är då det gäller. Bär det iväg till Örebro för att göra färdighetsprovet till teaterpedagogprogrammet. Fick kallelsen idag och nu känns det verkligen att 'nu är det på riktigt.'
Även fast allt blev så verkligen nu så känner jag mig inte så värst nervöst (som jag trodde jag skulle känna) , känns mest spännande, intressant att se vad för andra människor som sökt samma.

Sakta men säkert börjar jag hitta min väg genom livet, det har inte vart lätt men skam den som ger sig. Ska dock försöka att inte se fram emot detta så värst mycket, då alla andra ggr jag sett fram emot något så har det gått åt pipsvängen.

Iaf så hoppas jag att ni där ute kanske kan hålla en liten tummen för mig 26maj, skicka lite positiv energi och tankar :-D

Stark som en björk. Ja björk inte björn.

Tidigare ikväll när jag låg i sängen och läste så kikade jag ut genom fönstret och såg dessa långa ståtliga björkar som svajar i vinden men som man aldrig ser brytas av.
Fick mig att dra likheter till mig själv (utan att låta självgod), men en björk även fast den verkar så skör och ensam så står den ändå pall en massa vind och vatten. Den står stark för det mesta, men om vinden blir för stark så tillåter den sig att vackla lite, visar sig svag för att sedan motbevisa alla och få dom att se att jag minnsan är tålig och stark även fast det inte ser ut så.

En björk för mig är ett väldigt vackert träd, kanske inte vid första anblicken men efter en andra och kanske tredje ser man dess styrka och allt som gör den vacker, dom gröna vackra löven som hänger och dansar i vinden, den vita stammen med dom mörka fläckarna..

Jag vill vara lika stark som en björk, jag hoppas jag är lika stark som en björk. Kanske vacklar och böjs men jag bryts inte av, jag tar nya tag och står pall mot alla motgångar.

BAZINGA!!!

En liten sista sak innan det är dags att hoppa i säng....

I Sheldon Cooper
(aka Jim Parsons :The Big Bang Theory)
18/05-11

Sitter här i min ansiktsmask från Nivea och ska strax krypa till kojs.

Jag vill utomlands, uppleva något nytt, en ny kultur, nya människor, sevärdheter. Önskar lite smått att ja hade körkort så man hade kunnat bege sig iväg på en liten roadtrip först till Danmark för att sen åka vidare till Vackra Tyskland, rättare sagt Berlin.
Vill se mer av Danmark och Köpenhamn för då jag var där så hann man tyvärr inte se så mycket. Vill besöka tivoli och bara strosa runt i vackra Köpenhamn.

Efter att ha hört mamma berätta från när hon var där och bilder man sett och allt man överhuvudtaget hört om Berlin så är det en mycket intressant stad med spännande historia.
Har i ett par år känt att jag vill besöka detta land och stad. Men kanske inte är det roligaste eller det vettigaste att åka själv.

Så någon som känner sig sugen på att joina, ta en liten tågtrip ut i Europa? ;-D

Ta-ta-dam.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag sov
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Zappade mellan tvkanalerna
Det sista du sa högt: Tack för maten!
Det senaste någon sa till dig:
'Jag går och lägger mig lite.'
Vad har du druckit idag:
Vatten och mjölk
Vad var det senaste du åt:
Hemmagjord Rabarberkräm
Vad var det senaste du köpte:
Aftonbladet
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun
Vad är det för väder hos dig nu:
Solsken och halvblå himmel
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Inte kanske kärlek, men passion och attraktion.
Sover du tungt:
Det är väl olika från kväll till kväll antar jag
Drömmer du mardrömmar:
Alla drömmar vi väl mardrömmar nån gång


Favoritlåt just nu: Lady Gaga - Born this way
Vad ser du om du tittar till höger:
En lampa
Vad gör dig glad just nu:
Solsken och grönska, och en viss person..
Vad ska du göra härnäst:
Ta en promenad
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Uttråkad, men glad
Favoritgodis:
Choklad
Kläder just nu:
Svarta jazzbyxor och ett grått linne


Sommarplaner: 31maj blir det att åka upp till Kiruna, men förutom det inga planer än så länge.
Hur många kuddar sover du med:
3st
Spelar du något instrument:
Har kunnat spela blockflöjt
Morgon eller nattmänniska:
Det varierar nog skulle jag vilja säga.
Vad är viktigast för dig: Klyschigt men kärlek och vänskap
Är du kittlig:
När jag är trött
Snarkar du:
I guess not
Stjärntecken:
Vädur/Oxe
Äckligaste insekten:
Myror - Iiiik!
Längtar du mest efter just nu:
Lite nack och ryggmassage hade inte suttit helt fel nu.
Godaste glassmaken:
Mjukglass


Shake that ass

Ligger i sängen och lyssnar på The Voice - 105.9 .
Mycket bra musik, min favorit radiokanal helt klart. Synd bara att när man lyssnar på bra musik med härligt beat så blir man ju så himla sugen på att dra ut på krogen och dansa arslet av sig.. Så att säga :-P.
Räknade lite snabbt på fingrarna och det är hela 10månader sen jag var ute sist. Börjar bli på tiden att få dansa av sig lite, släppa loss ute på dansgolvet och bara njuta av att vara i nuet.

Så jag hoppas lite för mig själv att de kanske blir lite 'shake that ass', när jag åker upp till Kiruna. *keeping fingers crossed*

På tal om musik så tycker jag det passar med att slänga upp lite länkar till bra musikvideor på tuben.

BEG - Abracadabra


Lady Gaga - Born this way

Britney Spears - Till the world ends

Koda Kumi - Juicy

Drip Drop.

Idag har det vart grått och tråkigt i stort sett hela dagen. Regnade lite tidigare men nu verkar det ha slutat. Nog för att jag tycker det är mysigt med regn, man blir sådär lite barnslig och får lust att gå ut och hoppa i vattenpölar ;-D. Men idag så har det bara känts tråkigt.Har nog med att göra att jag går och räknar dagarna lite. Först till 25-26maj och sen den 31maj. Om ändå tiden kunde gå snabbt när man vill att den ska göra det.
Hoppas verkligen jag får tid så jag kan klippa mig när jag kommer upp till Kiruna, känner att det är dags för en ny frisyr, speciellt nu till sommarn.
Som jag skrivit tidigare så blir det nog att klippa lugg, page och become a redhead. En mörk härlig röd färg är jag sugen på.

Vad tros ?

Relax - dont do it - when you wanna get to it..

Så den 31maj blir det iaf att bege sig upp till Kiruna.. Har bara köpt en enkelbiljett så får se hur länge man stannar. Hade ju vart lite roligt att vara  där över midsommar och Kirunafestivalen, men får se vad framtiden har att erbjuda.
Ska i varje fall bli trevligt att få träffa släkten och ens vänner :-D. You are all missed and loved!

Och förhoppningsvis blir det också att klippa sig när man kommer upp. Lugg, Page och Redhead here I come, om jag inte ändrar mig förstås :-P Haha.

Butterfly

Den 5:e maj var jag och besökt Fjärilshuset med min käre far som var på besök här nere. Tänkte att jag skulle slänga upp några bilder från då. Dock så är inte bilderna dom bästa då det var så himla varmt och hög luftfuktighet så kameran var immig största tiden :-P.


Nattinatt!

Sweet dreams my darlings!

Färdighetsprov Teater 2011

Jees då har man skickat iväg en anmäla till att få komma på antagningsprov/färdighetsprov för Teaterpedagogprogrammet i Örebro.. Så antingen 25 eller 26maj blir det att besöka Örebro..
Måste säga att jag inte är speciellt nervös (men det kommer väl) för att göra själv provet, utan är mer nervös över att inte hitta rätt.. 8-D Haha! Som tur är lär man ju kunna fråga om vägen så man inte går vilse.. Usch vad hemskt det hade vart att komma försent..RSS 2.0