Bye bye birdie!

Imorgon bär det av tillbaka till Vaxholm!♥.
Ska bli skönt att komma tillbaka, kunna få gå och bada när man vill och bara njuta av det förhoppningsvis bättre vädret :-P
Och jag hoppas på att äntligen kanske få med mig någon att gå på Gröna Lund - JAG VILL ÅKA KARUSELL! ;-D

Idag har man vart på Jukkasjärvi marknad med farmor och hennes väninna, det var trevligt, synd bara att det var så tråkigt väder, grått och duggregn..
Men iaf blev självklart att köpa ett par munkar, och sen så kunde jag inte hålla mig från att köpa två ringar (bilder kommer förmodligen upp imorgon).

Fasiken det verkligen ingeting bra på tv på helgerna, bara en massa tråk! >___<


Icecream - yum!


Strawberry



Früli - Strawberry beer.
Öl med jordgubbssmak.
Faktiskt väldigt god öl, väldigt lättdrucken och fräsh ^_^.

(men kom ihåg gott folk, vänta tills ni är 20 ;)..)

Flowerlove.

Såg denna klänning på Kappahl i måndags och det var kärlek vid första ögonkastet. Så efter att ha gått runt i 3 dagar och funderat på om man ska köpa den, så införskaffades den idag :-DD And I'm totally Happyface right now! Har vart på jakt efter en fin långklänning ett bra tag nu men inte hittat någon så snacka man blev lycklig när man hittade denna.
Blir nog förmodligen att ha den på bröllopet som man ska gå på i september ^_^.



Goddag!

Usch vad länge man legat och snooza't idag, men ack så skönt det var.

Läste nyss på Blondinbellas blogg att hon kommer ha releasefest för sin nya bok Egoboost! den 16augusti - spännande!
Kunde inte hålla mig från att OSA för att kanske få gå på releasefesten - would be totally awesome. :-DD .
Måste säga att Isabella är en tjej/kvinna som verkligen har lyckats i sitt liv, tycker det är helt fantastiskt. Dessutom är hon ju så fruktansvärt vacker (=^_^=)

Hur som helst, om man kanske skulle börja röra sig mot köket och göra något att äta. Lutar nog åt att steka ett ägg eller två ^_^ Gottigott!
Är så himla sugen på att gå upp till Loussatoppen för att fota lite, så vacker utsikt därifrån. Men helst av allt hade jag velat åka till Silverfallet <3 men men.


Clouds..

Här kommer lite bilder från flygturen upp till Kiruna..
Im sooooo totally in love with clouds! ♥♥




Jag vet..

Det har vart dålig uppdatering under tiden jag vart här uppe i Kiruna, men har verkligen inte känt någon inspiration till att skriva.. allt känns bara så ... - bläää..!

Imorgon blir det iaf att äntligen få äta thaifood - yummie! =D.

I feel like eating B&J's and watch movies all night long..

Giron..

Japp då har man vart här hemma i Giron i ungefär 6h ^_^. Var molnigt och det blåste när man landade - SKÖNT att slippa den där tryckande hettan som vart nere i Södra Sverige.
Kanske man kan sova lite bättre då det är ganska svalt och skönt i rummet mitt här. (hope soo)
Usch känner värsta suget efter thai mat eller en riktigt god efterlängtad Empes burgare.. XD -NOMNOMNOMNOM!!

Imorgon blir det att åka till Ikea i Happis med farmor & farbror :-DD. Ska bli trevligt..

Tomorrow - imorgon.

Imorgon vid denna tid är man i Kiruna och har vart där uppe i ungefär 6-7h.
Blir att äta middag hos farmor imorgon - köttfärssås och spagetti har jag för mig att det skulle bli - GOTTIGOTT!
Ska bli väldigt intressant att se vad det blir för väder, dessa 12 dagar man är där uppe - förhoppningsvis blir det någorlunda fint väder iaf några dagar. *keeping fingers crossed*. Faaast vädret i Kiruna kan man aldrig lita på, kan ändras på ett kick.
Men ska iaf bli kul att komma upp, träffa familjen/släkten och vännerna. Måste prata med farsan om Nya Zeeland och allt sådant. Spääänki!
Sen så har min farbror tydligen planerat in att vi ska åka till Ikea någon dag och han ville ha med mig :P. Kul kul - känner man sig uppskattad..

Idag har vart en vääääldigt lugn dag, vart nere på stan lite för att handla men annars har man inte gjort ett piss. Tog en liten tupplur vid 6tiden för man var så jäkla seg. Aldrig fel med en tupplur; hoppas bara man kan sova ikväll då man ska upp vid halv 9 (okej jag vet att det inte är speciellt tidigt, men kan vara skönt att få en godnattssömn då det tär på krafterna att vara på språng en halv dag...) för att hinna i tid till Arlanda.

Så nästa gång ni hör från mig så blir det från Kiruna och har självklart med mig kamera så lär väl dyka upp några bilder :-DD.


Test..

Gjorde ett test på tidningarfordig.se :

"Du är fiskejournalen. Du får alltid napp vid sjön, vid baren, på arbetsförmedlingen, ja överallt där du är ute och lägger dina krokar. En del skulle nog lite avundsjukt säga att du håller på med storfiske. Du gillar helt enkelt att ha drag runt dig!"


-Honestly, couldn't be more wrong. T_T

I'm flying..

Jahapps imorgon vid denna tid så sitter man på bussen mot Arlanda. O_O.
Ska tydligen bli 10grader och regn där uppe i morgon, hoppas iaf det blir lite trevligare väder några dagar :P

Shoes..

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Hade lite tråkigt här ikväll så bestämde mig för att leka lite och göra en sko i Nellys tävling. :-PP.


Movie : Lolita..

Sitter just nu och kollar filmen Lolita, den senare versionen med Jeremy Irons. Filmen är ju baserad på boken Lolita som är skriven av Vladimir Nabokov.
Måste säga att det är en väldigt speciell film, vet dock inte om det är på ett bra sätt.. Vill iaf läsa boken för att se hur den är, boken brukar ju oftast vara bättre än filmen.
Sen vill jag också se den filmversionen som Stanley Kubrick gjort.

Cookies



Hittade dessa kakor när jag var på ICA idag och det fick mig direkt att tänka på min vän Emma XD.
Som sagt, alltid kul när man hittar något som får en att tänka på ens vänner. (=^__^=)

Dagens outfit:


Elderflower.



Har världens sug på att åka iväg på en liten roadtrip till Silverfallet när man kommer till Kiruna.
Ha med sig kameran och kanske lite smått och gott att äta.
Silverfallet hade verkligen vart  "the perfect place to have a photoshoot" T_T .
Anyone game ?!

17/7-10


Goood morning!

Japp då var man uppe och relativt pigg, har vart vaken i lite mer än 1 timme. Jäkla värme som gör att man inte kan sova om natten utan att svettas bort. Usch usch!
Regnade igår kväll, och GUD vad härligt det var, man kände direkt hur mycket "renare och friskare" luften blev :-DD.
Lär nog bli en lugn dag idag, solen började titta fram så smått och känner att jag inte orka engagera mig så mycket idag - är ju så jobbigt när det ska vara såååå himla varmt. :-P.

Nä nu är det frukosttime!

Smälter bort..

Nyss hemkommen från en tur in till samhället och konsum.. DAAAMN its hot! Som tur var blir det förmodligen att gå och ta ett dopp sen när P slutar.
Det får gärna komma lite regn och åska i veckan så det kanske blir lite skönare att vara ute, nu står ju luften i stort sett helt still. men men, man kan inte få allt i världen, så man får passa på att njuta av denna ordentliga sommarvädret 8-DD.

One week.

Just nu sitter man i Sura och håller på att smälta bort, ska tydligen blir omkring 31grader idag T_T.
Ska väl snart börja röra mig till affären och se om det behövs handlas nått, fast egentligen önskar jag att jag var vid Norrberget och kunde slänga mig i vattnet från klipporna.
Men om en veckan är man påväg upp till Kiruna och där är det förhoppningsvis lite svalare XD.

Såg förresten filmen The Prestige igår, YAAAY den gillades :-DD.

Backup-plan..

Igår fick man då reda på om man blivit antagen till det man sökt. Så nu har man iaf en backup-plan iaf det inte skulle bli att man sticker till Nya Zeeland. :D
Har blivit antagen till att antingen plugga hebreiska eller grekiska. Meeeen plugga engelska i 3 månader i Nya Zeeland känns väldidgt mycket mera lockande..
Och man måste ju passa på medans man är ung, right ?! ;D

Beautiful sky ♥



Är verkligen underbart härligt att gå ner till havet för att ta ett kvällsdopp när solen håller på att gå ner.
Detta är verkligen sommar för mig, och det gör mig lycklig.
Ibland är livet allt bra härligt..♥♥

Only the sky is the limit..♥



[Får en att tänka på altartavlan i Kirunas kyrka..]

Lite sommarbilder..


Heat

Okej jag vet att man ska se till att njuta av solen och värmen, och inte klaga, men ibland blir det lite väl varmt.. Nog för att jag pallar, himla tur att man har nära till havet, men vet att för många äldre så är det outhärdligt.
Men men, Iam not gonna complain. XP

Green.



JAG VILL, JAG VILL!.. 8-DD

Karamell..

Faan läst här tidigare idag en kompis blogg och då upptäckte jag att jag missar Pajala Marknad O_O , det som är så roligt att gå runt där och kika! Ajja, man kan inte göra allt på samma gång :P
Bad iaf kära farmor att kika efter en lång/maxiklänning åt mig. Är ju som sagt på jakt efter en sådan och har sett jätte många människor med färgglada klänningar, men inte fan hittar jag någon >_<. Typiskt, när man väl vill ha något så hittar man inte.. *morr*

Kiruna tur och retur..

Tidigare idag så beställde man biljett upp till Kiruna.
20juli - 31juli.
Ska bli trevligt att få åka upp och träffa släkten och vännerna. ^^

Red claw..

Igår var det en väldigt trevlig dag/kväll. Åkte som sagt var in till Sthlm med mamma för att möta upp hennes kusin för att gå ut och äta.
Vi ville sitta ute, så det blev det att vi gick till Östgöta Källaren, väldigt trevligt ställe med super mumsig mat!
Till förrätt tog jag Skärgårdsröra med varm rökt lax och räkor på rostat bröd, Varmrätt blev det Fisk och skaldjurssoppa med örtaioli och till efterrätt blev det fryst vit chokladmousse med rårörda bär - YUMMIE!!


Efter att vi hade ätit klart igår så märkte vi att klockan inte var speciellt mycket så det blev att ta och promenera runt lite på Söder..
Söder är verkligen ett mysigt ställe att promenera runt på, finns mycket att se och det är ju så fin utsikt vid vissa ställen.
HÄRLIGT VÄRRE!

Busy tomorrow..

Imorgon känns det som om det är mycket man ska hinna med.. Först så ska man hjälpa till att hänga tvätt och passa på att åka rullskridskor nere i källaren (A). Sen blir det förhoppningsvis att gå till Norrberget för att ta ett litet dopp då det inte blev något idag, och förmodligen ta en tur ner på stan för att köpa en chailatte - MUMS! Och på kvällen blir det att åka in till Sthlm med mamma för att möta upp hennes kusin för att gå ut och käka någonstans - trevligt värre!
Just ja, måste ju också beställa biljett upp till Kiruna imorgon - blir nog att åka upp den 20juli och sedan åka tillbaka hit ner 31juli.
Dessutom innan man åker upp till Kiruna så ska man hinna för Sura också, Ujuj fullt upp.. Men skönt att ha saker att göra iaf :-DD.
Så man kanske borde gå och lägga sig snart så man orkar med morgondagen.


Godnatt och dröm sött gott folk!♥♥

Nu blir det lite bilder...


Magnesium..

Här tidigare idag så hörde man en massa brummande uppe i luften och det visade sig vara en ambulanshelikopter. Först trodde vi att den skulle landa vid Vaxholms hotell, men det visade sig att den skulle landa här ute på lägret precis över vägen utan för mormor.
Var lite otäckt men verkade inte vara något allt för allvarligt då dom tog det ganska lugnt - skönt det iaf.
Dom senaste dagarna har man faktiskt hört ambulansen varje eftermiddag. O_O. Antar denna värme tär väldigt mycket på folk...

Grey.

Blev inte att lägga sig på klipporna för att sola och bada, molnen började dra ihop och det blev så grådassigt väder ute.
Blev en tur ner på stan iaf.


Godmorgon!

Japp då var det en ny dag, en liten tisdag det vill säga. Blir nog en lugn dag idag också, ska väl snart klä på mig och gå ut och kanske lägga mig på klipporna lite för att sola och sen självklart bada.
Att få bada i havet är verkligen sommar för mig - KÄRLEK!

Igår hade man hela 18unika besökare och 33 sidvisningar. Trevligt värre, undrar dock vilka alla var O_O.
Och som sagt, folk får gärna kommentera, jag lovar att inte bitas!


Bracelets..

Nu pryder hela 6armband min arm ^_^. And I want more - I love it! ;D
(ber om ursäkt för dålig cambild.)

Take right..

Hela 12 unika besökare och 24 sidvisningar. O_O.
Mesig man är som sitter och håller koll på statistiken :P

Flowerpower.



Usch börjar bli less på den bloggdesignen jag har nu.. O_O..
I really want a new one.. Hmm..

Celebspottin'...



På sommaren är det väldigt vanligt med lite celebspottin' här i Vaxholm. Bland annat stötte man på Börje Salming här förra veckan, och jag kände mig bara tvungen att ta en liten smygbild. (A).
Och här om kvällen såg man dessutom Bingo Rimér och Katrin Zytomierska på Konsum här ^__^.

Okej jag inser, jag är en nörd, men håll med om att det är lite roligt att se celebs på stan. XD.
Och såg förresten Lasse Berghagen inne i Stockholm för några veckor sen - DAAMN han är lång O_O.

Politik...



Förra måndagen så var Gustav Fridolin här ute i Vaxholm vid hamnen för att prata lite om politik och vad miljöpartiet vill åstadkomma , inte minst i Vaxholm.
Han var en väldigt bra talare och det han pratade om lät väldigt vettigt och förståeligt. Han pratade på ett sätt så vem som helst skulle förstå, alltså han använde inga konstiga ord eller kringelkrangel förklaringar som många politiker håller på med.
Så ja man kan väl säga att jag är ganska såld på vad jag kommer att rösta på till detta val!
Men måste få säga att det var himla tråkigt att det var knappt några som hade tagit sig ner till hamnen för att lyssna på honom.
Jävla moderatstad!

Lördagskalas..

I lördags så var man och firade tant Lola som fyllde hela 96år. Det bjöds på smörgåstårta (MUMS) och en grädd&jordgubbstårta. :-DD.
Tycker det är helt fantastiskt att Lola är så pass pigg som då hon är hela 96år - truly amazing!



Gårdagens middag.

Igår blev det att göra räk&kräftsallad med saffransbulgur! MUMSFILLIBABA
Bulgur är faktiskt väldigt gott och det känns lite roligt med något annat än ris :P.


Corvette Stingray - AWESOME!!


All these different emotions..

Samtidigt som jag njuter av sommaren och det underbara vädret och av livet i största allmänhet så kryper det ändå fram en liten klump i magen framåt kvällen när man börjar lugna ner sig och man har tid att tänka efter.
Och jag kan heller inte riktigt sätta ord på vad det är jag känner. Ibland blir det bara så överväldigande med alla dessa känslor och alla tankar.
Sjukt jobbigt..

Believe..

Som sagt, omkring den 20juli (förmodligen) så blir det att flyga upp till Kiruna för att spendera en vecka där. Umgås med släkt och vänner ^_^.
Vet dock inte helt säkert när jag ska åka och hur länge jag ska stanna.

How can you not fall in love with a place like this..


Chocolatefudgepie.

På midsommardagen så var man och fikade på ett fik vid Ekenäs, och där smakade man en helt fantastiskt underbart god chokladfudgepaj - ren och skär njutning! :-DD


RSS 2.0