Friendship

"True friends are never apart
maybe in distance
but never in heart"

Picturebomb - Kaabooom!


The first of the year.

Förra fredagen så var man ute och plockade årets första lilla blombukett. Det är ju verkligen en speciell känsla att få plocka dom där första små blommorna, dom är ju inte stora eller många men ack så älskvärda.


Peachy peach.

Ja nu kan man väl officiellt säga att våren är här. I stort sett all snö är borta, gräset börjar sakta men säkert bli grönare och grönare, och massa blommor börjar kika fram lite här och där. And its pure AWESOMENESS!
Att få vakna av solens strålar som kikar in genom fönstret och fåglarnas kvitter är verkligen underbart och är en perfekt start på dagen.
Hösten och vintern kan man gärna spendera uppe i norrland, men våren och sommaren borde man verkligen spendera här i södra Sverige. :-D


Kaesey.


Drömde inatt att jag hade en underbar liten Papillon vid namn Kaesey. (ae är/var väldigt viktigt i drömmen)
Hon var verkligen helt underbar och fick mig verkligen att önska att jag hade en hund på riktigt, önskar jag kunde skaffa en. Men tyvärr är det inte bara att skaffa, men i framtiden så blir det förmodligen att skaffa en. :-D
Men det var dock en mycket trevlig dröm.


Sen då drömde jag tyvärr också en mardröm inatt. Vet inte exakt vad jag drömde men det som verkligen satt spår och som jag drömmer ofta nuförtiden när jag drömmer mardrömmar, är att någon försöker göra mig illa och jag skriker för full hals men det kommer inge ljud från mig, och det är fruktansvärt hemskt. Mår verkligen dåligt när jag vaknar efter en sådan dröm..BLÄÄ!
Tror nog dessa drömmar har något med att göra att jag känner lite som om ingen riktigt lyssnar på mig..

Ursäkta.

Ibland är du så jävla pantad så det finns inte..
Helt otroligt...

Just my luck. Or should I say unluck.

Har hittat en utbildning som jag verkligen hade velat gå.. Den gick direkt in i mitt hjärta.. Men självklart med min vanliga oflyt så har jag inte behörighet för att söka den :-( Och det suger stort..
Fasiken att jag aldrig ska få ha nå flyt här i livet...

Utbildningen är Etologi och djurskydd..
Och för att kunna söka denna så behöver man ha Matte D, Biologi B , Fysik A och Kemi B.
Fysik, Biologi och Kemi hade jag nog säkert kunnat läsa in, men Matten hade nog aldrig gått tråkigt nog, om jag inte hade haft turen att få en awesome lärare som verkligen kan få mig att fatta :-/.
Så de sket sig med den utbild..

Som tur är har jag ju ett par andra som jag också verkligen gillar. Och dom har jag behörighet till.

Yippie-Kay-Yay!


Forrest raspberry.

Idag var man snäll och hade maten klar på bordet när lilla mormor kom hem efter månadsmötet med PRO. Det var mycket uppskattat.

Nu när vädret är bra och våren är på intåg så börjar man verkligen inse hur mycket man saknar någon riktigt nära vän här nere som man skulle kunna umgås med.. Vara ute och promenera med, fika, bara sitta och prata strunt med nätterna i ända..
Sitter och kikar på biljett uppåt i landet varje dag.. Men men, lutar åt att bege sig uppåt en sväng i maj.


What to choose ?

Har hittat ett antal utbildningar/program som faller mig i smaken.
Tänkte att jag lägger upp ett par länkar för skojs skull.. Berättar gärna era åsikter :-).

Globala studier
"Globaliseringen har förändrat världen. De kulturella, ekonomiska, ekologiska och politiska dimensionerna av denna förändring har - tillsammans och var för sig - skapat nya och spännande villkor för människans utveckling."

Teaterpedagog
"Som teaterpedagog arbetar du med teaterkonstnärliga och pedagogiska processer i grupper med barn ungdomar eller vuxna och omsätter konstnärliga idéer till sceniska uttryck."

Kulturentreprenör
"En kulturentreprenör kan arbeta som producent, gallerist, agent, förläggare, manager eller med events, kulturfestivaler, utställningar, kulturturism, upplevelseproduktion, tjänstedesign och folkbildning."Smultron.

Då var denna helg snart över. Och inte har man gjort något vettigt. :-P

Sitter och kikar på filmen Whiteout med duktiga Kate Beckinsale i huvudrollen. Hittills verkar den vara sevärd, men får se om man orkar kolla på hela.
Tidigare ikväll så såg man filmen Taken med Liam Neeson. Mycket mycket bra film och han är ju en fantastisk skådespelare.

"I feel pretty, oh so pretty..." .
Senaste tiden har jag fått väldigt mysko sånger på hjärnan, vettefan vart dom kommer ifrån då jag inte hört dom någonstans utan dom bara ploppar upp.. Wierd!


Kvack - Kvack - Ducky

Var ute och fotade i förrgår, var så fint väder så passade på. Men attans vad man frös om händerna efteråt. Brr!


Foggy.

Just nu känns det verkligen inte som om våren är på intåg.. Känns mer som om att hösten skulle vara på G.. Grått, fuktigt och dimmigt som tusan.
Det som var så soligt och fint igår. Fast kan ju inte säga att man är förvånad, vädret har en förmåga att irritera skiten ur en med sina snabba vändningar.

Idag blir det att laga till en tacogratäng. Första gången jag gör en sådan, men blir nog bra, känns inte som om man skulle kunna misslyckas allt för mycket med något sådant. =P
RSS 2.0