77

Japp då kanske de var dags för en liten uppd igen :P .

Kära mormor har fyllt år idag - 77år! :D
Så imorse blev det att stiga upp tidigt för att överraska med fika på sängen. Fast man gick och la sig igen ganska fort :P Sen efter man sovit lite till blev det att kliva upp och göra iordning tårtan. Choklad och banan fyllning blev det - mums!
Så telefonen har gått varm och nu på kvällen har i stort sett hela släkten vart här. Var trevligt, fick leka med Linus lite och Julia är ju allt bra söt. :)
Vart en trevlig dag ^^ Men man känner sig lite seg nu, kroppen känns inte helt kry, kanske en förkylning eller så på väg.
Betalade dessutom kusin Jennie för telefonen idag, så nu är den verkligen min. :P Haha! Och har nu hörlurar, väntar bara på adaptern. så snart kan jag lyssna på musik igen när man pendlar.

Just nu sitter man och kikar på OS (som vanligt XD) , det går väl an men man börjar bli ganska less, fast inget att göra åt, är ju mormors tv så :P . Kul att Kalla och Ferry tagit guld iaf! :D

Imorgon lär det väl inte hända något speciellt. Och på fredag blir det att åka in till Uppsala för en lektion och sen blir det att ta en tur runt på stan med mor för att visa henne runt. ^^ Kulkul.


XoXo/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0